Mijn naam is Joyce op ´t Veld en ik woon in Escharen, Noord-Brabant samen met mijn man en twee zoontjes.

In januari 2015 is mijn eigen praktijk: ‘Praktijk Joyce 4 kids’ van
start gegaan. Al op jonge leeftijd was het duidelijk, later werken met kinderen is wat ik wil!
Na de HAVO was het daarom voor mij een gemakkelijke keuze om pedagogiek te gaan studeren. Deze HBO studie richt zich namelijk op de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar.

Direct na het behalen van mijn diploma heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende werkplekken. Maar ik zocht nóg meer uitdaging en verdieping, en heb daarom cursussen gevolgd om uiteindelijk ook voor mezelf te beginnen. Momenteel heb ik volledig mijn eigen praktijk en ik vind het geweldig om te doen. 
Daarnaast heb ik sinds januari 2022 een contract met RIOZ ’s Hertogenbosch. Sindsdien komen de kindercoaching en groepstrainingen in aanmerking voor een vergoeding vanuit de gemeente. De verwijzing kan worden gegeven door CJG (Centrum jeugd en gezin gemeentes), via de huisarts of via de jeugdarts GGD. 

Als kindercoach zorg ik voor een veilige plek waarin uw kind zich gehoord, begrepen en gesteund voelt. Vanuit deze basis werk ik aan het zelfvertrouwen, zelfbeeld en weerbaarheid van uw kind. Hierbij heb ik veel spelmateriaal wat gebruikt wordt, maar ook knutselen, tekenen en werkbladen komen aan bod.